Lekker hockeyen in de warme winterzon van Spanje, Portugal, Italië of Zuid-Afrika. Cultuur opsnuiven, teambuilding en mooie oefenwedstrijden tegen Duitse, Italiaanse, Nederlandse, Belgische, Spaanse, Franse, Engelse, Ierse of Schotse tegenstanders.

Naast trainingen en wedstrijden zorgen wij ervoor dat jullie ook heerlijk kunnen relaxen in mooie accommodaties en dat er tijd is om  bezienswaardigheden te bezoeken en te genieten van het heerlijke eten.

Wij stellen voor jullie een prachtige trip samen met genoeg tijd voor hockey en vrije tijd. Wij verzorgen tegenstanders op niveau en ook kunnen jullie een beroep doen op ons speciale team begeleiders en of trainers.

Bel of mail ons vandaag nog! Hoe eerder wij jullie exacte data weten, hoe beter het aanbod i.v.m fluctuerende ticket prijzen.

De speciale hockeyreizen worden door ons georganiseerd in samenwerking met een ANVR reisbureau. 

Speciale actie: 

Specialistische hockeyreizen via FLD&HCK. Wij garanderen dezelfde kwaliteit en service die je van ons gewend bent van onze kleding en WOOD sticks. Naast de geweldige trip ontvangen jullie voor je hele team een mooie sweater of een F&H vest gratis en korting op de overige kleding en sticks. 

11 + 3 =