Personal Training
Wil je je hockey naar een next level brengen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
 
In het huidige hockey is vaak te zien dat de basis en techniek vaak niet goed zijn aangeleerd. Verkeerde grip, slag, push, flats en hoe te bewegen. Vaak geven jonge kinderen training aan nog jongere kinderen – hockey is een moeilijke sport en om echt goed te worden zal de basis perfect moeten zijn. Dat is het verschil tussen wel of geen goal, wel of geen goede pass! Wij hebben trainers die jou stap voor stap helpen jezelf te verbeteren. Vanaf de juiste basis naar de top.
 
Hockey wordt gespeeld op een hoog tempo, waarbij intensieve sprints worden afgewisseld met dribbelen, pasen, slaan en flatsen. Om de sport te kunnen beoefenen heb je een combinatie nodig van uithoudingsvermogen, snelheid, kracht en lenigheid. Tijdens een wedstrijd kan je voorraad glycogeen in de actieve spieren snel afnemen. De hoge energiebehoefte en het verlies aan vocht tijdens een training of wedstrijd zorgen ervoor dat voeding en hydratatie onmisbaar zijn voor een optimale prestatie.
 
Een hockeytraining vraagt veel energie van je lichaam, voornamelijk energie in de vorm van koolhydraten. Een voeding rijk aan koolhydraten is nodig om je hoge energieniveau vast te houden. Het is belangrijk om met een drukke levensstijl de juiste keuzes te maken. Samen met Lisa, inspanningsfysioloog en voedingsdeskundige helpen we je met je voedingsinname te plannen, goede boodschappen in huis te halen en etiketten te leren lezen.
 
Daarnaast bieden wij loopscholing aan: running, sprinten worden steeds belangrijker en ook daarbij zorgt een goede basis voor hogere snelheden en minder blessures.
Mindset & confidence

Zelfvertrouwen en de juiste focus zijn goed te trainen. Als je jezelf dwars zit of een te laag zelfvertrouwen hebt en frustratie je performance beïnvloedt kunnen wij je hierbij helpen.

Skills & inspiratie

Speciale vaardigheden en inspiratie opdoen door persoonlijk met onze trainers een goed plan neer te zetten en uit te voeren. 1 a 1,5 uur per week maakt 100% verschil!

Fitheid en voeding

Door voeding onderdeel te maken van je strategie rondom hockey, ben je altijd voorbereid op elke denkbare inspanning en speel je op je best tijdens elke wedstrijd. 

Hulp bij blessures

Wij werken samen met een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in topsport. Samen helpen wij je (of uw kind) hoe om te gaan met blessures en om zo snel als mogelijk op een gezonde manier weer heerlijk te kunnen hockeyen.

14 + 13 =