HOODIES / VESTEN / SWEATERS

In de webshop maken we gebruik van onderstaande pasvorm aanduidingen. Bij twijfel over de juiste maat, neem gerust contact met ons op.

Regular

geschikt voor zowel heren als dames (en kinderen). Regular is ons meest ruimvallende pasvorm. Dames en kinderen die van strak houden kunnen deze 2 maten kleiner nemen dan hun gewone maat. Heren kunnen hun normale maat aanhouden. Mouwlengte is redelijk lang.

Slimfit

Geschikt voor dames en kinderen. (ook prima geschikt voor jongens tot en met maat XS)

Tightfit

Meest getailleerde pasvorm, waardoor deze het geschikt is voor dames en meisjes die van aansluitend houden. Je kunt hiervoor je normale dames/meisjes maat kiezen, bij twijfel kun je gerust een maat groter nemen.

 

SWEATPANTS

Regular

geschikt voor heren/jongens. Dit is ons meest ruimvallende pasvorm. Dames die van ruim houden, kunnen deze pasvorm het best 1 maat kleiner nemen dan hun normale damesmaat.

 

Slimfit male & female

de slimfit pasvorm is verkrijgbaar voor zowel dames als heren. Dit is een ideale pasvorm. Bij de male valt deze iets ruimer op de bovenbenen en bij de female zit er elastiek over de gehele lengte van de pijp. Bij zowel de male als female kun je er gemakkelijk scheenbeschermers onder dragen.

 

Skinny

geschikt voor meisjes/dames. Strakke broek met rechte pijp.