Fun & Hockey

6 daags zomer top-hockeykamp 10 t/m 16 jaar

 

Van zondag tot zaterdag een 5-sterren Fun & Hockey sportkamp op een vet Outdoorcenter Borken am See. Een superluxe resort op prachtig gelegen locatie in Duitsland, net over de grens bij Arnhem. Je slaapt in een mooie, luxe safari tent met eigen douche en toilet in je tent. Je traint met een ervaren staf van gediplomeerde hockeytrainers en in kleine groepen. Je krijgt training op jouw niveau en leert in een week 2 niveaus beter hockeyen, leer de nieuwste technieken en skills van Internationals die met jou komen oefenen. Naast hockey gaan we hier ook heel veel lol beleven op het meer, in het klimbos, op de minigolf, met voetbal en naar Movieworld!  Je ouders nog geen vakantie,  hoef je niet op de kat of je kleine broertje of zusje te passen? Geef je dan nu op!!

Beleef een superweek vol Fun & Hockey!

Voor inschrijving prijs € 550,- (t/m 1 juni)

Tenten worden ingedeeld op leeftijd en uiteraard samen met de opgegeven vriendjes/vriendinnetjes. Trainingen worden ingedeeld op hockeyniveau waarbij heel veel individuele aandacht wordt gegeven. Bij de voorinschrijvingsprijs ontvangt uw kind naar keuze een F&H outfit of een Wood stick ter waarde van €125,-  let op: vol = vol maar bij veel aanvragen komt er eventueel nog een weekkamp bij!

Naast goede trainers is er een sociaal zeer betrokken staf met arts i.o. die oog hebben voor het wel en wee van uw kind. Maaltijden zijn gezond. Bovendien is het kamp 24/7 bereikbaar.

Maximaal 32 kinderen kunnen per week deelnemen aan dit 5-sterren kamp. Voor deelname kunt u onderstaand formulier invullen en insturen. Mocht u meer informatie willen dan horen wij dat graag van u, wij helpen u graag verder. U kunt mailen naar info@fieldandhockey.com.

Deelname is mogelijk in de weken: 

 • 7 juli tot en met 13 juli    VOLGEBOEKT!
 • 14 juli tot en met 20 juli  VOLGEBOEKT!
 • 21 juli tot en met 27 juli  NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR.

Wat mag je verwachten

 

Een hockeykamp om nooit meer te vergeten. Mega hockeyplezier met fungames en outdoor activiteiten op een spannend outdoor parcours met 15 klimbanen. Hockeyskills worden je bijgebracht door zeer ervaren hockeyers/trainers. Per groep train je op je eigen niveau. Door de kleine groepen krijg je veel meer individuele begeleiding en boek je snel en veel progressie. 

 • verblijf op een mooi resort (inclusief zwembad)
 • 6x overnachting in luxe safaritent (tenten beschikbaar voor 16 personen) inclusief badkamers
 • 1 op 8 kinderen een begeleider
 • vervoer met touringcar naar hockeyvelden
 • hockeytraining op maat (gediplomeerde en ervaren trainers)
 • goed verzorgde/gezonde maaltijden
 • naast hockey veel fun outdoor activiteiten
 • super leuke avondactiviteiten
 • F&H kledingpakket of WOOD stick t.w.v. € 125,-

Inschrijfformulier Hockeykamp

Wilt u een annuleringsverzekering?

Kom je samen met een vriend/vriendin

broek maat

shirt/vest maat

graag wil ik deelnemen in de week

schoen maat

Zijn er bijzonderheden, zoals allergieën of medicijngebruik

Keuze welkomstgeschenk:

3 + 2 =