Algemene Voorwaarden

Algemene levering en verkoop voorwaarden

Field & Hockey (F&H) en WOOD zijn geregistreerde handelsmerken.  Hockey Outfitters b.v. is gerechtigd om deze merken te vertegenwoordigen.

 

Artikel 1  : algemeen

 1. Deze algemene levering en verkoopvoorwaarden (hierna: algemene voorwaarden) omvatten alle contracten, leveringen en overige services die worden overeengekomen door klant en Hockey Outfitters b.v. (hierna genoemd: HO).
 2. Bij het plaatsen van een order gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.
 3. De eigen algemene voorwaarden van de klant worden niet geaccepteerd, tenzij aangegeven door HO.

 

Artikel 2: aangaan van koopovereenkomst

 1. HO zal de order van de klant bevestigen per email. Pas na ontvangst van betaling is er sprake van een koopovereenkomst.
 2. Als er sprake is van technische of andere onderbrekingen in het betalingsproces, zelfs als de klant een orderbevestiging heeft ontvangen, wordt de levering niet uitgevoerd. HO zal hierover met de klant contact opnemen en verdere betalingsinstructies doorgeven zodat levering alsnog gaat plaatsvinden.

 

 Artikel 3: prijzen en kosten

 1. De genoemde prijzen op de website zijn huidige prijzen en gelden op het moment dat de order wordt geplaatst. De prijzen zijn inclusief BTW.
 2. De genoemde prijzen op de website zijn exclusief transportkosten en administratiekosten. Echter, HO zal deze kosten niet in rekening brengen bij levering binnen Nederland.
 3. HO wordt niet gehouden aan de voorwaarden indien er sprake is van een print, type of programma fout van de website.

 

Artikel 4: levering

 1. HO zal de groots mogelijke aandacht en zorg besteden aan de uitlevering van orders.
 2. Goederen worden geleverd op het door de klant opgegeven adres.
 3. De aangegeven levertijd is een indicatie en geeft geen recht aan de klant op compensatie indien levering langer duurt.

 

Artikel 5: recht van retour

 1. Volgens het Nederlands recht heeft de klant het recht om een artikel te retourneren aan HO binnen 14 dagen na levering zonder opgaaf van reden. Het betaalde bedrag zal door HO worden terugbetaald. HO zal niet de kosten betalen van het terugsturen van de goederen.
 2. Na deze 14 dagen worden de goederen niet terugbetaald.
 3. Artikelen moeten verpakt zijn in de originele verpakking voorzien van labels en mogen niet gedragen zijn of beschadigd en volgens de instructies van HO worden teruggestuurd.
 4. HO heeft het recht om teruggezonden artikelen te weigeren of terug te sturen naar de klant indien het artikel gebruikt is, niet meer voorzien is van originele labels of beschadigd zijn door de klant of niet volgens de instructies van HO zijn terug gestuurd.

 

Artikel 6: fout in levering

Indien een levering afwijkt van hetgeen besteld is of het artikel is beschadigd, moet de klant HO hiervan direct op de hoogte stellen. HO zal het betaalde bedrag plus verzendkosten vergoeden aan de klant.

 

 Artikel 7: Klachten

 1. Indien een klant een artikel wenst te retourneren moet de klant de instructies, opgegeven door HO, uitvoeren. Zie pagina retouren/ruilen.
 2. Andere aanvragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot een order, betaling of levering moet gezonden worden aan info@fieldandhockey.com. De e-mail moet naam, e-mailadres, order en artikel gegevens bevatten.

 

Artikel 8: Betaling

 1. De klant kan betalen via Ideal, via Pay-pall of vooruit per bank.
 2. Alle betalingen dienen te geschieden volgens de instructies op de website.

 

Artikel 9: Privacy

 1. Door het plaatsen van een order geeft de klant HO het recht zijn persoonlijke gegevens te gebruiken. Deze gegevens zullen alleen gebruikt worden voor leveringen, voor marketing doeleinden en voor het handhaven van contact met de klant.
 2. De persoonlijke gegevens die zijn afgegeven door de klant zullen niet aan derde verstrekt worden voor commerciële doeleinden zonder de toestemming van de klant. De klant is gerechtigd deze gegevens te inspecteren en veranderen.

 

 Artikel 10: Nederlands Recht

Alle contracten die van toepassing zijn op deze algemene voorwaarden zullen worden behandeld volgens het Nederlands Recht.